archive-com.com » COM » M » MAPDOTNET.COM

Total: 438

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Solution to clipping labels? - MapDotNet
    there any solution future progress towards removal of clipping labels on the map when I m assuming the label spans multiple tile images Thanks Tweet Responses 3 Likes Highest Vote Latest Oldest Accepted Answer By Russell de Grove Wednesday November 28 2012 10 16 PM permalink 0 In Studio right click the map select Edit Map Properties and increase minimum bleed ratio A bleed ratio of 1 5 should greatly reduce the problem It will cause some increase in query render time as more data is processed per tile but the impact should not be dramatic The reply is currently minimized Show Accepted Answer Registered By nick Wednesday November 28 2012 10 57 PM permalink 0 Thanks We ll play around with that to see if it ll be sufficient The reply is currently minimized Show Accepted Answer By Russell de Grove Thursday November 29 2012 01 54 PM permalink 0 OK please keep us posted The reply is currently minimized Show Your Reply Please login to post a reply You will need to be logged in to be able to post a reply Login using the form on the right or register an account if you are new here

    Original URL path: http://www.mapdotnet.com/index.php/developers-center/discussions/solution-to-clipping-labels (2016-04-26)
    Open archived version from archive


  • prompting for location - MapDotNet
    posted in HTML5 Map Control Registered By nick Thursday February 07 2013 08 22 PM 0 Occasionally our site is prompting the user for their permission to share their physical location The only section of code we can find that would make a call worthy of this request is in the isc rim js file What call are we making where it would hit this code We don t need nor want the user s location so we re trying to figure out what part of your codebase we re hitting that would make this call Thanks Tweet Responses 1 Likes Highest Vote Latest Oldest Accepted Answer By Russell de Grove Thursday February 07 2013 10 36 PM permalink 0 If you don t provide a center point or provide 0 0 on creating the map widget The reply is currently minimized Show Your Reply Please login to post a reply You will need to be logged in to be able to post a reply Login using the form on the right or register an account if you are new here Register Here Register Username Forgot Password Password Remember Me Geospatial Framework MapDotNet is the leading 100 NET GIS server

    Original URL path: http://www.mapdotnet.com/index.php/developers-center/discussions/prompting-for-location (2016-04-26)
    Open archived version from archive

  • Sample for snap in create mode - MapDotNet
    is a WPF project not Silverlight The reply is currently minimized Show Accepted Answer Registered By nick Monday July 15 2013 06 19 PM permalink 0 Yes WPF Sorry I tend to forget it s a combined forum Does that change the solution The reply is currently minimized Show Accepted Answer By Russell de Grove Monday July 15 2013 06 59 PM permalink 0 It should not make a difference Just curious Let us know if you run into any issues The reply is currently minimized Show Accepted Answer Registered By nick Monday July 15 2013 09 55 PM permalink 0 Works like a champ You re a stud Russell Thanks The reply is currently minimized Show Accepted Answer Registered By nick Monday August 05 2013 08 09 PM permalink 0 The drag edit works perfectly as expected even in create mode But how can we override the created node s position without having to do it on drag edit We re trying to snap an newly created vertex rather than forcing the user to create a point and then drag it to complete a snap On change the EventArgs has NodePosition null ChangeType NodesAdded PartsAdded and the AffectedParts collection contains the new point However we can t successfully set the NodePosition like on drag edit nor update the AffectedParts array with a new value it s ignored Thanks The reply is currently minimized Show Accepted Answer Registered By nick Monday August 05 2013 10 11 PM permalink 0 Eventually I was able to override the point correctly However I m seeing weird behavior now only in create mode Edit mode is still a champ I m snapping these created points to a new point location and the vertex is correctly placed in that spot Even the mid point vertex is placed in the correct spot The issue I m seeing is the red line that typically spans from previous vertex to the newly created current endpoint and intersects the ghosted midpoint is not following up my updated point I ve attached a screen shot as this is difficult to explain I m updating the NodePosition on the PolyLineEditor s ShapeChanged event as recommended by MDN provided code Thanks Attachments Capture png The reply is currently minimized Show Accepted Answer Registered By nick Wednesday August 07 2013 06 51 PM permalink 0 Does this make sense or is there something specific about our implementation that I can share to help figure out our problem Let me know Thanks The reply is currently minimized Show Accepted Answer Registered By nick Friday August 16 2013 12 58 PM permalink 0 Eventually I was able to override the point correctly However I m seeing weird behavior now only in create mode Edit mode is still a champ I m snapping these created points to a new point location and the vertex is correctly placed in that spot Even the mid point vertex is placed in the correct spot The issue I m seeing

    Original URL path: http://www.mapdotnet.com/index.php/developers-center/discussions/sample-for-snap-in-create-mode (2016-04-26)
    Open archived version from archive

  • Endpoint drag-points disappear while editing - MapDotNet
    a reply View Replies 1 Endpoint drag points disappear while editing posted in Silverlight and WPF SDK Registered By nick Tuesday July 16 2013 03 57 PM 0 In our WPF app we display geometries for editing and immediately start pan zooming to them Often times upon arriving at the geometry one of the endpoints is missing it s visual drag point This is quickly resolved by zooming in out because the draggable point is visible on re draw Is there something we re doing wrong Have you seen this before Tweet Responses 1 Likes Highest Vote Latest Oldest Accepted Answer By Russell de Grove Tuesday July 16 2013 07 25 PM permalink 0 I have seen it occasionally but have never been able to track the issue down The reply is currently minimized Show Your Reply Please login to post a reply You will need to be logged in to be able to post a reply Login using the form on the right or register an account if you are new here Register Here Register Username Forgot Password Password Remember Me Geospatial Framework MapDotNet is the leading 100 NET GIS server and developer tools Included in the framework are

    Original URL path: http://www.mapdotnet.com/index.php/developers-center/discussions/endpoint-drag-points-disappear-while-editing (2016-04-26)
    Open archived version from archive

  • Ability to rotate map - MapDotNet
    to rotate map posted in HTML5 Map Control Registered By nick Wednesday August 21 2013 04 22 PM 0 Silverlight WPF appear to have the ability to rotate the map by a specified angle I don t see this feature available using the HTML5 control We could use CSS transitions but the labels would read incorrectly Is this something that is included and I just missed it or is this potentially in development Thanks Nick Tweet Responses 1 Likes Highest Vote Latest Oldest Accepted Answer By Russell de Grove Wednesday August 21 2013 04 46 PM permalink 0 Not included and not a high priority for development Also labels end up upside down when in the Silverlight rotation example as well it s just a RotateTransform much like what you might do with CSS The reply is currently minimized Show Your Reply Please login to post a reply You will need to be logged in to be able to post a reply Login using the form on the right or register an account if you are new here Register Here Register Username Forgot Password Password Remember Me Geospatial Framework MapDotNet is the leading 100 NET GIS server and developer tools

    Original URL path: http://www.mapdotnet.com/index.php/developers-center/discussions/ability-to-rotate-map (2016-04-26)
    Open archived version from archive

  • Mouse events on clientside rendered objects not working - MapDotNet
    Monday October 07 2013 08 23 PM 0 I m able to add listeners to the clientside objects added to our map but these events never fire I m specifically trying to add a hover listener to point canvases added in the client My objects show up on the map perfectly however any mouse events seem to be swallowed I can t find any example of mouse events on the clientside samples but it s possible I missed one If it s there a link to that would suffice Thanks Tweet Responses 3 Likes Highest Vote Latest Oldest Accepted Answer By Russell de Grove Monday October 07 2013 10 14 PM permalink 0 In the options you pass to the rimMap constructor include the following container rimMap your other args drawnContentZorderToTop true If you do any digitizing do the following before digitizing container rimMap setDrawnContentZorderToTop false then do container rimMap setDrawnContentZorderToTop true after The reply is currently minimized Show Accepted Answer Registered By nick Tuesday October 08 2013 06 51 PM permalink 0 This works great to expose the events thanks However it s introduced a new issue where you cant pan zoom above these dynamically added objects I m assuming the canvas is not allowing the mouseevents to propagate to the map now Thoughts on how to handle both situations The reply is currently minimized Show Accepted Answer By Russell de Grove Tuesday October 08 2013 07 48 PM permalink 0 I don t know a solution for that The reply is currently minimized Show Your Reply Please login to post a reply You will need to be logged in to be able to post a reply Login using the form on the right or register an account if you are new here Register Here Register Username Forgot Password

    Original URL path: http://www.mapdotnet.com/index.php/developers-center/discussions/mouse-events-on-clientside-rendered-objects-not-working (2016-04-26)
    Open archived version from archive

  • classification scaling - MapDotNet
    classifications all three have a max scale of 8000 They properly do not show on the map when we re zoomed to a scale of 20 000 However the map is slow When we turn off these layers the map performance speeds up drastically Is this expected Is there something we need to be additionally doing setting configuring to force the map to essentially not care about these layers when out of scale Tweet Responses 3 Likes Highest Vote Latest Oldest Accepted Answer By Russell de Grove Tuesday December 17 2013 06 15 PM permalink 0 Are these layers you built purely in MapDotNet Studio Or are you changing them programmatically or with hand edits to the mapx file Both Layer and Classification have scale ranges MDN Studio sets Layer scales to the full range of the layer s classification scales The map renderer only looks at the layer scale so if these are out of synch it may query the layer when no classes are in scale This should never happen for maps coming straight out of MDN Studio but if you manipulate class scale ranges in other ways you should set layer as well as class scale limits The reply is currently minimized Show Accepted Answer Registered By nick Tuesday December 17 2013 08 55 PM permalink 0 You nailed it While we re not altering the mapx file on the fly it is being generated by our system Due to the inconsistent nature of this property our generation logic missed including it entirely It performs much better after adding it into the mapx file manually Thanks Russell The reply is currently minimized Show Accepted Answer By Russell de Grove Wednesday December 18 2013 01 52 PM permalink 0 If I were doing it over I d make

    Original URL path: http://www.mapdotnet.com/index.php/developers-center/discussions/classification-scaling (2016-04-26)
    Open archived version from archive

  • Multiple hidden tile caches behave differently than 1 - MapDotNet
    10 Likes Highest Vote Latest Oldest Accepted Answer By Russell de Grove Tuesday January 07 2014 01 58 PM permalink 0 requestor setMaxAvailableZoomLevel The reply is currently minimized Show Accepted Answer Registered By nick Tuesday January 07 2014 07 53 PM permalink 0 Thanks Russell however this doesn t enable any type of stretch like we were experiencing before Any other thoughts The reply is currently minimized Show Accepted Answer By Russell de Grove Tuesday January 07 2014 10 44 PM permalink 0 It should stretch when happens when you zoom beyond the limit The reply is currently minimized Show Accepted Answer Registered By nick Wednesday January 08 2014 08 42 PM permalink 0 Using the SetMaxAvailableZoom concept I was able to dig into a standard requestor a little bit Basically by naming a private variable as maxAvailableZoomLevel in our semi custom requestor we are able to override the variable and enable the functionality We re not perfect yet but I think the rest of the changes are on our end Thanks Russell The reply is currently minimized Show Accepted Answer Registered By nick Wednesday January 08 2014 10 42 PM permalink 0 Is there something special about level 20 Hopefully there is a default somewhere within your standard requestor that I need to override Even though we have tiles through layer 20 in a test case I m able to get layer 14 to stretch all the way to level 20 However it stops at 20 even when all of the max zoom properties I can find are set to 25 including how far I can manually zoom FYI my goal is to tell the requestor to stretch level 20 while allowing the user to zoom to level 21 or 22 The reply is currently minimized Show Accepted Answer By Russell de Grove Thursday January 09 2014 02 14 PM permalink 0 To get past 20 do isc rim sphericalMercator setMaxZoomLevel 22 and make sure that any bing requestor max zoom is set to 20 Also in your custom requestor class definition method do you do customRequestor prototype new tile requestor The reply is currently minimized Show Accepted Answer Registered By nick Thursday January 09 2014 04 12 PM permalink 0 We were already setting the spherical zoom level as we found that in a sample somewhere The bing requestors shouldn t impact the requestor in question but I ve tinkered with those per your instruction Yes we re setting the prototype to MDN s standard requestor I m still getting a blank white background when I zoom past level 20 Is there a default anywhere else that needs to be adjusted or is there a particular order of events that we may not be following The reply is currently minimized Show Accepted Answer By Russell de Grove Thursday January 09 2014 05 20 PM permalink 0 Is there a default anywhere else that needs to be adjusted I don t believe so or is there a particular order

    Original URL path: http://www.mapdotnet.com/index.php/developers-center/discussions/multiple-hidden-tile-caches-behave-differently-than-1 (2016-04-26)
    Open archived version from archive



  •